Inquiry Now
oloa_lisi_bn

Tala Fou

Fa'ailoaina o le Auala Sili e Toe Fa'avela ai Meatballs i le Ea Fryer

Fa'ailoaina o le Auala Sili e Toe Fa'avela ai Meatballs i le Ea Fryer

 

Ina ia mautinoa amanaia le taumafataga, e taua tele le toe fa'avevela lelei o aano o manufasi.Ulufale i lefalai ea, o se meafaigaluega umukuka tele ua suia auala kuka.Faatasi ai ma lona gafatia etoe fa'avevela polo aano o manufasi i totonu o le falai ealelei ma lelei, ua avea le falai ea ma mea e sili ona fiafia i ai le au kuka fale.E ala i le malamalama i uiga o le faʻaaogaina o se falai ea itoe fa'avevela polo aano o manufasi i totonu o le falai ea, e mafai e tagata ta'ito'atasi ona tofo i mea'ai uma e aunoa ma le fetuutuuna'i i le tofo po'o le fua.

 

A'oga o le Fa'aaogāina o le Fa'a'oa Ea

Lelei

O falai ea e tu matilatila i tulaga lelei, ma avea ai ma filifiliga lauiloa i le au kuka fale.Falai easili ifaasao taimiagava'a, fa'ataga tagata ta'ito'atasi e saunia fa'atopetope mea'ai e aunoa ma le fa'aletonu i le tofo po'o le lelei.O tekinolosi fou afalai eafa'amautinoa o le kuka e le gata ina faigofie ae fa'apea fo'i le malosi-mamafa.

Faasaoina o le taimi

Pe a faatusatusafalai eai auala masani kuka, o le muamua e aliali mai o se manumalo manino i tulaga o le taimi lelei.E ala i le faʻaogaina o le malosi o tekinolosi faʻavavevave,falai eafa'aitiitia taimi e kuka ai, e mafai ai e tagata ta'ito'atasi ona fiafia i mea'ai latou te fiafia i ai i se vaega itiiti o le taimi e fa'aaoga ai ogaumu masani po'o ogaumu.

Malosi-mamao

O se tasi tulaga taua ofalai eao latoumalosi malosi.Fa'atusa i umu masani po'o falai ga'o loloto,falai eafa'aitiitia le malosi a'o avatu pea mea'ai vela lelei.E le gata ina fesoasoani i le fa'aitiitia o pili o le eletise ae fa'apea fo'i ona saofagā i se fa'atulagaga umukuka sili atu ona gafataulimaina ma fa'alelei le si'osi'omaga.

 

Tulaga lelei

Le lelei o mea'ai ua saunia i sefalai eae le mafaatusalia, faʻafetai i lona gafatia e faʻamautinoa e oʻo lava i le vevela ma ausia le sili ona leleicrispiness.Pe o e toe fa'amafanafanaina aano o manufasi po'o le saunia o mea'ai fou, o taunu'uga faifai pea e maua mai e sefalai easiitia le aafiaga o le taumafataga.

E oo lava i le vevela

E le pei o faiga fa'aleaganu'u masani e ono i'u ai i ipu e le tutusa le kuka,falai eafa'amautinoa le fa'avevelaina fa'a'ofuofu i le faagasologa o le kuka.O lona uiga e le toe popole i mea malulu po'o pito vela - o mea uma e fa'amafanafana lelei i le atoatoa.

Crispiness

Mana'o i lena pa'u manaia e aunoa ma se suauu tele?Aua le toe vaai i se isifalai ea.E ala i le taamiloea vevela i saoasaoa maualugafa'ata'amilo i mea'ai, o mea fa'aoga nei e fa'atupu ai se fa'amata'u i fafo ae fa'atumauina se sua sua i totonu.Fa'atofa atu i mea'ai susu ma fa'afeiloa'i i aano o manufasi e le mateteina!

 

Faigofie

Le faigofie e ofoina mai efalai eae le mafaatusalia, ua avea ai i latou ma masini umukuka e tatau ona i ai mo tagata pisi ma tagata fiafia i kuka.Mai le faigofie o le faʻaoga i le faʻaogaina i le kukaina o filifiliga, o le mafuaʻaga leafalai eao lo'o suia le ta'aloga pe a o'o i le tapenaga o mea'ai.

Faigofie ole fa'aoga

O le su'eina o masini umukuka lavelave e mafai ona faigata, ae le o sefalai ea.Faatasi ai ma faʻatonuga faʻapitoa ma le faʻaogaina saʻo, e mafai e soʻo se tasi ona faʻataʻitaʻiina le tomai o le falai ea i se taimi vave.Na'o le setiina o le vevela ma le taimi, fa'apipi'i i au mea'ai, ma tu'u le masini e fa'atino ana togafiti.

Fetuuna'i

Ua mou atu aso ua na'o le tasi le fa'amoemoega o masini umukuka - ulu atu i le lalolagi tele o le falai ea!Mai le toe fa'avevelaina o mea'ai ma le kukaina o mea'ai mā'ai aisa i le taoina o fuala'au 'aina ma le taoina o mea'ai suamalie, afalai eamafai ona faia uma.O lonamultifunctionalitytatala ai se lalolagi o mea'ai avanoa i luga tonu o lau fata.

 

Taiala i lea Laasaga

Sauni le Fa'au'a'ea

mua'i fa'avevela

Ina ia amata le toe faʻamafanafanaina,setile falai ea i le vevela o le 320 tikeri Fahrenheit.O lenei laasaga e taua tele aua e mautinoa ai o loʻo faʻamafanafana lelei ma tutusa le aano o aano o manufasi.E ala i le mua'i fa'avevelaina o le falai ea, e te faia ai se si'osi'omaga sili ona lelei kuka e fa'amautinoa ai i'uga suamalie.

Fa'atulagaina o le vevela

O le taimi lava e fa'amumu ai le falai ea, ua o'o i le taimifetuutuunaile vevela mo le toe fa'amafanafanaina o au meatballs.Mo aano o manufasi fou,tausiase vevela o le 320 tikeri Fahrenheit.Afai e te toe fa'amafanafanaina polo aano o manufa'aisa,fa'ateleinale vevela teisi ina ia mautinoa o loʻo faʻamafanafana lelei.

 

Toe fa'avevela aano o Meatballs

Meatballs fou

A toe fa'amafanafana polo aano o manufasi fou i totonu o se falai ea, tu'u i totonu o le ato ina ia mautinoa e le o tumu.E mafai ai e le ea vevela ona taamilo solo i aano o manufasi taitasi.Kuka polo aano o manufasi fou ile 320 tikeri Fahrenheit mo le tusa ma le 3-4 minute seia oʻo ina faʻamafanafana ma oʻo i se vevela saogalemu i totonu.

Meatballs Fa'a'aisa

Mo aano o manufasi fa'a'aisa, mulimuli i le faiga fa'apena e ala i le fa'atulaga i totonu o le ato e tasi i totonu o le ato falai.O le mea autu o le faʻamautinoa o loʻo lava le avanoa i le va o aano o manufasi taʻitasi mo le faʻamafanafana lelei.Fa'asili teisi le vevela ile 375 tikeri Fahrenheit ma kuka mo le tusa ma le 10-12 minute se'ia o'o ina toe fa'amafanafana atoatoa.

 

Faʻamautinoaina le faʻamafanafanaina

Lulu le Ato

Ina ia fa'amautinoa o lo'o toe fa'avevela uma itu uma o aano o manufasi, lulu lemu le ato fa'a'a'a i le afa o le faiga o kuka.O lenei gaioiga faigofie e fesoasoani i le toe tufatufaina atu o aano o manufasi, faʻamautinoa e maua uma e le tasi le vevela mai itu uma.

Fa'aaogā Tongi

O le isi auala aoga e fa'amautinoa ai e o'o lava i le fa'avevelaina o le fa'aogaina lea o toga e liliu pe fe'ei ai polo aano o manufasi a'o kuka.E ala i le feliuliua'i ma le faaeteete, e te taofia ai so'o se itu mai le soona kuka a'o ausia se tulaga tutusa o le crispiness i itu uma.

Toe fa'avevela aano o manufasi i se falai ea e ofoina atu ai seauala faigofie ma leleie fiafia ai i lenei mea'ai masani e aunoa ma le fetuutuunai i le tofo po'o le fua.E ala i le mulimulita'i i laasaga faigofie nei ma le fa'aogaina lelei o le malosi o lau falai ea, e mafai ai ona e fa'aeaina lou poto 'ai ile toe fa'avevela atoatoa i taimi uma.

 

Siakiina le Maea

vevela totonu

O le fa'atumauina o le vevela lelei i totonu e taua tele pe a toe fa'avevela aano o manufasi i totonu o se falai ea.E ala i le fa'amautinoaina o aano o manufasi e o'o atu i se vevela saogalemu i totonu o165°F, e te fa'amautinoa o lo'o matua'i vevela ma saogalemu e 'ai.O lenei la'asaga e le gata ina fa'aleleia ai le tofo ma le aano o aano o manufasi ae fa'ato'a fa'ate'aina ai so'o se fa'alavelave fa'afuase'i e feso'ota'i ma mea'ai e le'i vela.

Ina ia ausia lenei mea, e fautuaina le faʻaaogaina o se meaʻai vevela e siaki lelei ai le vevela o totonu o aano o manufasi.Tu'u le fuamoa i le ogatotonu o le aano o manufasi e faitau vave ai.O le taimi lava e o'o ai le vevela i le 165°F, e mafai ona e mautinoa o lo'o toe fa'amafanafana lelei au meatballs ma sauni e 'ai.

Fa'ailoga va'aia

E le gata i le mata'ituina o le vevela i totonu, e mafai fo'i ona fa'ailoa mai e fa'aaliga va'aia pe a mae'a le toe fa'amafanafanaina o au meatballs i totonu o le falai ea.Va'ai mata i foliga o aano o manufasi a'o kuka - o le a e matauina se suiga i lanu ma mea e fa'ailoa ai lo latou sauni.

A'o vevela polo aano o manufasi, e te va'aia ua sili atu le olaola ma fa'ai'ai, fa'atasi ai ma se pa'u enaena enaena auro i fafo.O le fa'ailoga va'aia lea e fa'ailoa mai ai o le vaega pito i fafo o lo'o ma'a'e lelei, fa'aopoopo i ai se pa'u manaia i u ta'itasi.E ala i le faʻalogo i nei faʻaaliga vaaia, e mafai ona e faʻamautinoa o au polo aano o manufaʻamumu e le gata ina saogalemu e 'ai ae e manaia foi i le vaʻaia.

Toe fa'avevela aano o manufasi i totonu o se falai ea e ofoina atu ai se auala faigofie ma lelei e fiafia ai i lenei ipu masani e aunoa ma le fetuutuunai i le tofo po'o le fua.E ala i le mulimulita'i i laasaga faigofie nei ma le fa'aogaina lelei o le malosi o lau falai ea, e mafai ai ona e fa'aeaina lou poto 'ai ile toe fa'avevela atoatoa i taimi uma.

 

Fautuaga ma togafiti

Fa'atonuga o le vevela sili

Aano o manufasi fou

Pe a toe fa'amafanafanaaano o manufasi foui totonu o se falai ea, e taua le faatumauina o le vevela sili ona lelei mo le faʻamafanafanaina maeʻaeʻa.Seti le falai ea i le 320 tikeri Fahrenheit ina ia mautinoa o lo'o fa'avela tutusa aano o manufasi ta'itasi.E ala i le mulimulita'ia o lenei ta'iala o le vevela, e mafai ona e fiafia e toe fa'aolaina lelei aano o manufasi fou ma se pa'u manaia.

Aano o manufa'aaisa

Momeatballs aisa, fetuutuuna'i le vevela e taua tele ina ia ausia taunuuga lelei toe fa'amafanafana.Fa'asili teisi le vevela i le 375 tikeri Fahrenheit pe a toe fa'a'aisa polo aano o manufasi i totonu o se falai ea.O le maualuga o le vevela e fa'amautinoa ai o lo'o fa'avela lelei polo aano o manufa'aisa ma sauni e 'ai i totonu o ni nai minute.

 

Fa'aleleia le Tofo

Fa'aaogā sosi

O sosi ose auala matagofie e fa'aleleia atili ai le tofo o au meatballs toe fa'amumuina i totonu o se falai ea.Pe e te mana'o i le marinara, papakiu, po'o le sausi teriyaki, fa'aopoopo i ai se timuga o lau sosi e sili ona e fiafia i ai a'o le'i toe fa'amafanafana e mafai ona fa'aeaina ai le tofo o le ipu.O le vevela mai le falai ea e fesoasoani i le fa'auluina o mea manogi i totonu o aano o manufasi, ma maua ai se lagona fa'afefeteina i u uma.

Fa'aopoopo mea manogi

O mea manogi o le isi lea filifiliga sili mo le faʻaleleia o le tofo o au meatballs toe faʻavela.Aʻo leʻi tuʻuina ia meatballs i totonu o le falai ea, mafaufau e sausau i latou i se faʻafefiloi o laʻau ma mea manogi e pei o le oregano, kaliki paʻu, poʻo le paprika.O nei fa'aopoopoga manogi e le gata ina fa'aopoopoina ai le loloto o le tofo ae fa'atupuina ai fo'i se manogi fa'afefe e fa'aosoosoina ai ou lagona.

 

Puipuiga o le Saogalemu

Taulimaina o mea vevela

A fa'aoga se fa'a'a'a'a e toe fa'avevela ai aano o manufasi, e taua tele le fa'aeteete pe a fetagofi i luga o mea vevela.Fa'aaoga i taimi uma miti umu po'o totigilima e tete'e i le vevela pe a aveese le ato po'o le fata mai le falai ea pe a uma ona toe fa'amafanafana.E ala i le faamuamua o le saogalemu ma le puipuia o ou lima mai mu, e mafai ona e fiafia i au aano o manufasi suamalie e aunoa ma se faalavelave.

Aloese mai le soona kuka

Ina ia puipuia le soona vela o au polo aano o manufasi a'o toe fa'avevela i se falai ea, ia va'ai toto'a i ai a'o kuka.O le soona kuka e mafai ona oo atu ai i polo aano o manufasi mago ma faigata, e afaina ai lo latou tofo ma le tino.Mulimuli i ta'iala o le taimi ma le vevela mo le toe fa'avevelaina o aano o manufasi fou pe fa'a'aisa ina ia mautinoa o lo'o fa'avela lelei e aunoa ma le vela.

Toe fa'avevelameatballs i totonu o se falai eae ofoina atu se auala faigofie ma lelei e fiafia ai i lenei meaʻai masani aʻo faʻasaoina lona tofo ma le suamalie.I le fa'aofiina o nei fautuaga ma togafiti i laufalai eamasani, e mafai ona e ave au tomai kuka i se maualuga fou ma faʻafiafiaina ou tofo i soʻo se u.

Toe fa'amanatu mea taua, toe fa'avevela aano o manufasi i sefalai eafaʻamautinoa le lelei, lelei, ma faʻaogagofie.O faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o sefalai eaaofia aivaega fa'asao taimi, e o'o lava i le fa'avevela mo le sili ona mālūlū, ma le tele o filifiliga kuka.Fa'amalosiau tagata uma e su'esu'e le ofoofogia o le toe fa'a'a'ofuina o meatballs i sefalai ea, fa'aleleia atili o latou 'ai i mea'ai uma.

 


Taimi meli: Me-28-2024