Inquiry Now
oloa_lisi_bn

Tala Fou

5 Auala Manaia e Fa'a'a'a ai Fala'i Kroger Chicken Nuggets

5 Auala Manaia e Fa'a'a'a ai Fala'i Kroger Chicken Nuggets

Punavai Ata:pexels

Saili le togafiti fa'ataulāitu ofalai eama tatala se lalolagi o le crispy lelei maKrogerfalai ea fasi moa.Talia se faiga kuka maloloina e tumau ai le tofo a'ofa'aitiitia mea fa'aleaga.Su'e i le malo o avanoa a'o matou su'esu'eina ni auala fa'afiafia se lima e fa'aeaina ai lau ta'aloga nugget.Mai fa'afiafiaga fa'amata'u fa'amata'u e o'o atu i fatuga suamalie ma fe'ai, o metotia ta'itasi e folafola mai ai le pa'u o le tofo i so'o se mea'ai.Tatou amata i se malaga kuka i feaKroger chicken nugget falai eafa'afeiloa'i le mea fou o le falai ea!

 

Nuggets Crispy masani

Saunia o Nuggets

E amata ai la tatou sailiga kuka maKroger chicken nugget falai ea, o le laasaga muamua e taua tele.Fa'amumuina le Fa'au'a'afa'atūina le tulaga mo le fa'ato'a atoatoa.A'o fa'amafanafanaina le masini, e fa'atumulia le ea i le fa'atalitali, ma le iloa e le o toe umi ona o'o mai lea o nugget suamalie.O le hamu malie o le falai ea o se fati faamafanafana, e ta'u mai ai ua agai mai le suamalie.

 

Faatonuga kuka

I le sa'o ma le fa'aeteete, tu'u fasi mea'ai ta'itasi i totonu o le ato falai ea, fa'amautinoa o lo'o lava le avanoa e fa'afefete ai.O le sasao a'o latou pa'i i luga e pei o se musika i o'u taliga, e folafola mai ai se musika o tofo.Seti le taimi ma matamata e peiKroger tama'i moaliua e avea ma mea fiafia auro i ou luma.

Fautuaga Auauna

Fufulu Sosi

E leai se potoi nugget e mae'a e aunoa ma le fa'avasegaina o sausi fufui e fa'afiafia ai lou tofo.Mai le papakiu mata'utia e o'o atu i le lafumanu kulimi, e fa'aopoopoina e togi ta'itasi se vaega fou i lau malaga tau kuka.Le faaipoipoga o tofo i le vaKroger chicken nugget falai eama lofu sosi e fatu ai se fa'afefiloi lelei e siva i lou gutu.

Mea'ai Itu

A'o tatou fa'afiafia i nei mea'ai suamalie, 'aua ne'i galo ia i tatou le lagolago—o mea'ai!O se salati fou e iai lanu meamata olaola po'o ni falai pateta suamalie masi'i e fai mo soa lelei i la tatou mea'ai fetu.O le eseesega o lanu ma tofo e siitia ai le taumafataga i se musika o le faamalieina.

 

Parmesan Herb Nuggets

Parmesan Herb Nuggets
Punavai Ata:tatala

Faaopoopoina le Tofo

Mea e Manaomia

1. Faiga falai ea a le moa Kroger nuggets
2. Sisi Parmesan
3. La'au fou e pei o le pasili ma le thyme
4. Efuefu kalaka
5. Masima ma le pepa

Fa'agasologa Fa'alava

A o ou alu i le faigamalaga o le fatuina o Parmesan Herb Nuggets e faʻaaoga ai laʻu faʻalagolagoKroger chicken nugget falai ea, o le laasaga muamua o le aoina o mea taua uma.Tu'usisi Parmesane fa'atotonu le tulaga, ua sauni e tu'u atu lona tofo lelei i fasi mea'ai ta'itasi.O la'au fou e pei o le pasili ma le laume'a e 'au'au faatasi i le fa'apotopotoga, fa'aopoopoina le pa'u o le fou e siva i luga o le tofo.O se sausau okalaka pauta, fa'atasi ai ma sina masima ma le pepa, e fa'amae'a ai lenei fa'afefiloi suamalie.

 

Kuka ma Auauna

Laasaga Falai ea

Faatasi ai ma mea uma o loʻo i ai, ua oʻo i le taimi e suia ai nei nuggets masani i ni faʻafiafiaga faʻapitoa e faʻaaoga ai laʻu pele.Kroger chicken nugget falai ea.O le agi malie o le masini e faailoa mai ai le amataga o se symphony kuka.Fa'aofuofu ma le fa'aeteete mea'ai ta'itasi i le paluga o le vao o le Parmesan, fa'amautinoa o lo'o ufiufi uma tulimanu ma pupuni mo le maualuga o le tofo.

A'o ou tu'uina nei nugget fa'afuifu i totonu o le ato falai ea, o se lagona o le fa'atalitali e faatumulia ai le umukuka.O le susulu auro e sau mai totonu e folafola mai ai se mata'itusi pito i fafo o le a malepelepe i le taimi muamua e u ai, e fa'aalia ai le lelei atoatoa i totonu.

Manatu Auauna Atu

O le taimi lava e sau ai nei Parmesan Herb Nuggets mai le latou ta'ele vevela, ua o'o i le taimi e siitia ai a latou folasaga e fetaui ma lo latou tofo matagofie.Fa'atulaga lelei i luga o se ipu, teuteu i se sausau o la'au fou mo se pop lanu.Fa'atasi nei mea'ai suamalie ma se salati pito fa'asusu i le balsamic vinaigrette mo se fa'afeagai fou.

O le fa'aipoipoga o mea'ai i le va o le manogi Parmesan crust ma le suamalie totonu e fa'atupu ai se pa'u o le tofo e fa'alili ai lou tofo i le fiafia.Faatasi ai ma u ta'itasi, maua se fa'afefiloiga lelei o fe'ai ma tofo e toe fa'amanino ai le uiga o le fiafiaKroger chicken nugget falai ea.

 

Sriracha Nuggets manogi

Fa'a'u'u Mea

Sriracha Marinade

A o ou alu i la'u malaga kuka maKroger chicken nugget falai ea, sa ou mauaina le faatosina aasa oSriracha.Na afua mai i se taulaga i totonugalemu o Taialani, o lenei pa'u chili vevela ua maua lona ala i totonu o umukuka Amerika, faʻafetai i le suiga fou a David Tran o Huy Fong Foods.O le fagu fa'ailoga moa ua teuteuina fata ua sauni e fa'aopoopo se kiki i so'o se mea'ai.

TuufaatasiaSrirachai la'u kuka sa ata'aloga-sui.O ona tofo malosi na siitia ai taumafataga faigofie i aafiaga matagofie.Mai fuamoa i le 'aiga o le taeao i aano o manufasi ma pateta mo le 'aiga o le afiafi, o u uma lava o se pese o le vevela ma le tofo.Le felagolagomai oSrirachale iloa se tuaoi;na fa'afefiloi ma sou, sosi, ma fa'aofuina e aunoa ma se taumafaiga, ma fa'aliliuina ai mea'ai masani i mea'ai mata'ina.

Faatonuga kuka

Faatasi ai ma la'u fagu faatuatuaina oSrirachai lima ma se vaega oKroger chicken nugget falai eai le sauni, sa ou su'esu'e i le fatuina o le Spicy Sriracha Nuggets e fa'afiafia ai le tofo.O le laasaga muamua o le faia lea o le vai marinade lelei atoatoa—o se tuufaatasiga oSriracha, efuefu kaliki, ma se fa'ailoga o le sua o le lime mo lena kiki suamalie.

O le fa'aofuina ma le fa'aeteete o fasi mea'ai ta'itasi i lenei fa'afefiloi afi e pei lava o se fa'ailoga ata.O le lanu mumu mūmū ua folafola mai le pa'u o le tofo i u uma.O le tu'uina i totonu o le falai ea e pei o le setiina o le tulaga mo se musika fe'ai—o le fa'atalitali e iloagofie a'o latou fe'ai ma fe'ai i le atoatoa.

 

Fa'atasi ma Itu

Itu malūlū

Ina ia faapaleni le vevela o nei Spicy Sriracha Nuggets mai leKroger chicken nugget falai ea, Sa ou liliu atu i itu malulu e fetaui ma lo latou natura afi.O se salati kukama mafiafia na fa'afefeteina i le yogurt dressing na maua ai se fa'afeagai fa'afouina i le tofo mata'utia o nugget.

O le malu o kukama na siva i luga o loʻu gutu, faʻafilemu le siva afi aSriracha.O u ta'itasi e maua ai se mapusaga mai le vevela a'o fa'aleleia atili ai le fa'afiafiaga atoa o le 'ai.O le ogatasi i le va o le vevela ma le malulu na fausia ai se galuega sili ona lelei o le kuka lea na atili ai ona ou manaʻo tele.

Fa'aopoopo Fa'asu'u

E leai se malaga fa'afefete e mae'a e aunoa ma se fa'aputuga fa'aopoopo e fa'asili atili ai le tofo.Ose avoka kulimi fufui i le sua o le lime ma le cilantro na fa'aopoopoina ai se pa'i o le kulimi e fa'afefe ai le vevela o le.Sriracha.O togi ta'itasi i totonu o lenei fa'a'ofu'ele'ele ua fa'aleleia atili ai le fa'ailoga o le tofo, ma maua ai se fa'atusatusaga matagofie na taofia ai a'u e toe fo'i mai mo nisi mea.

 

Nuggets Sinapi Meli

Nuggets Sinapi Meli
Punavai Ata:pexels

Sweet ma Tangy

A o ou alu i le malaga kuka o le fatuinaNuggets Sinapi Melifa'aaogaina la'u fa'atuatuainaKroger chicken nugget falai ea, o se galu o le fiafia na ufitia ai au.Sa siva i lo'u mafaufau le folafolaga o se tala'aga suamalie ma le manogi, ma una'ia a'u e su'esu'e le loloto o le fatufatuga o mea'ai.

Meli Sinapi Glase

O le fatu o nei mea'ai suamalie o lo'o taoto i le fa'aipoipoga lelei o le meli ma le sinapi.O se i'ila velvety, na gaosia mai le meli sili ona lelei ma le sinapi sili ona suamalie, e ufitia ai fasi mea'ai ta'itasi i se palanikeke o le tofo.O le suamalie o le meli e fefiloi ma le ma'ai o le sinapi, e maua ai se symphony e fa'afiafiaina ai le tofo i so'o se ū.

Fa'agasologa o Kuka

Faatasi ai ma le sa'o ma le faaeteete, sa ou ufiufiina taitasifasi moa Krogerfa'atasi ai ma lenei fa'aiila auro, fa'amautinoa e leai se tulimanu e tumau pea e le'i pa'ia e lona fusi fa'amalieina.O le tu'u malie i totonu o le ato falai ea e pei o le folau i se folauga e su'e ai tofo.A o latou sasau ma matete i le atoatoa, o le manogi na faatumulia ai lo'u umukuka sa leai se mea e sili ona paia.

 

Fautuaga Fa'amatalaga

Manatu Ufiufi

Ina ia siitia le tuuina atu o nei meaNuggets Sinapi Meli, sa ou liliu atu i le fatufatua'i e fai ma o'u malamalama taiala.O se ipu laupapa maoa'e sa fai ma tapoleni mo la'u meataulima kuka, e maua ai se talaaga mafanafana mo nei 'oa auro.Sa fa'atulaga ma le fa'aeteete mea'ai ta'itasi, ma fa'atupu ai se 'aiga va'aia e fa'ailoga e tofo ai.

Fautuaga Teuteu

O le sausau o chives fou ua fa'aopoopoina le lanu lanu i le fa'apotopotoga, o latou lanu lanumeamata lalelei e fa'atusatusa matagofie ma nugget auro.O le manogi maaleale o chives na sosolo i luga o le ea, e faʻaalia ai le fou o loʻo faʻatali i u taʻitasi.O le sinasina mulimuli o le meli ma le sinapi na teuteu ai le ipu, ma valaaulia ai malo e fiafia i se musika o tofo.

A o ou faia la'u u muamua i nei meaNuggets Sinapi Meli, sa faafeiloaia au e apa o le suamaliesoso'o ai ma se pa'i ma'ale'ale na tumau i lo'u gutu.O le pa'u na alu atu i le suamalie suamalie i totonu, ma fatuina ai se siva tusitusi na atili ai ona ou manao.

 

Panko-Crusted Nuggets

Extra Crunch

Panko fa'apipi'i

Mo se mea e le mafaatusalia crispy mea e siitia ai louKroger chicken nugget falai eai ni maualuga fou, o le mea lilo o loʻo taoto i le faatufugaga o panko coating.E le pei o falaoamata masani, panko ofoina amāmā ma sili atu le poto masanie liua ai u ta'itasi i se symphony of textures.O pito ma'a'ai o le panko e fai ai taga o le ea pe a falai, ma maua ai se pa'u ma'ale'ale e fa'amau ai le moa mu'amu'a i totonu.

Ina ia ausia le paʻu panko atoatoa mo au nuggets, mulimuli i laasaga faigofie nei:

1. Saunia Lau Nofoaga: Seti anofoaga eli aifa'atasi ai ma ipu e tolu—tasi mo falaoamata, tasi mo fuamoa tu'ia, ma le tasi mo falaoa panko.
2. Faaofuofu i Falaoa: Su'e ta'itasifasi moa Krogeri le falaoamata e fai ai se mea mago mo le fufulu fuamoa e pipii i ai.
3. Fufulu ile Fuamoa Fufulu: Fufulu le fasi falaoamata i fuamoa tu'i, fa'amautinoa o lo'o ufiufi atoa e fai ma mea e fusifusia ai.
4. Ufiufi i le Panko: Fa'aofuofu lelei le fasi fuamoa i falaoa panko, oomi lemu ina ia mautinoa le pipii ma le ufiufi atoa.
O le taunuuga?O se pa'u enaena auro e malepelepe pe a fa'afeso'ota'i, ma maua ai le avanoa mo moa suamalie i totonu—o se mea ofoofogia fa'atusa e te aapa atu ai mo sekone.

Fa'atonuga falai ea

Faatasi ai ma lou ufiufi atoatoaKroger tama'i moa, ua oo i le taimi e amata ai le malaga falai ea lea o le a faamaufaailogaina ai lo latou atoatoa.Mulimuli i faatonuga falai sa'o nei e maua ai le nugget nirvana:

  1. Fa'avela lau Fa'a'a'ai: Seti lau falai ea ile 400°F (200°C) ma fa'ataga e mua'i vevela mo ni nai minute.
  2. Faatulaga au Nuggets: Tuu lenugget ua ufiufi pankoi totonu o se laulau e tasi i totonu o le ato falai ea, ia mautinoa e le o tumu.
  3. Ea Fry ma le Sa'o: Kuki le fasi nugeti i le 400°F (200°C) mo le 8-10 minute, fa'a'afa'a'i i totonu e o'o lava i le mālūlū.
  4. Auauna Vevela ma Crispy: A uma loa ona vela i le auro atoatoa, aveese lau panko-crusted nuggets mai le falai ea ma tautua vave mo le maualuga o le crunch factor.

A'o e tofo i mea'ai ta'itasi o nei mea'ai fa'aopoopo, o le a e fa'alogoina se fa'afiafiaga o mea'ai—le ma'ale'ale ma'ale'a o le panko e maua ai le suamalie o le moa i totonu.

 

Fautuaga Auauna

Tu'u sili ona lelei

Fa'atasia lau panko-crustedKroger tama'i moafa'atasi ai ma le togi lelei atoatoa e mafai ona fa'ae'e ai lo latou fa'ailoga tofo i se maualuga fou.Mafaufau i nei filifiliga faʻafefe:

  • Sriracha Mayo manogi: O se fa'afefiloi kulimi o le mayonnaise ma le sosi Sriracha aasa e fa'aopoopoina ai se kiki o le vevela e fa'amalieina ai le pito i fafo o le nugget.
  • Kaliki Aioli: O le tele o tofo o garlic-infused aioli e maua ai se poto masani faʻafefeteina e faʻaleleia ai faʻamatalaga suamalie o le panko crust.
  • Sosi Chili suamalie: Mo i latou o lo'o mana'omia le paleni o le suamalie ma le manogi, sosi chili suamalie e ofoina atu se fa'atusatusaga matagofie i le mea'ai ma'ale'ale o nugget.

Fa'ata'ita'i i fa'asu'u 'ese'ese e su'e ai au pa'aga e sili ona e fiafia i ai ma fa'atasi ma lau su'esu'ega taumafaKroger chicken nugget falai eai mea maualuluga fou.

Fa'atasiga Itu

Ina ia fa'ata'amilo lau 'aiga o lo'o fa'aalia ai nei mea'ai suamalie panko-crusted nuggets, mafaufau i mea'ai fa'atasiga nei:

  • Falai Falai suamalie suamalie: O le ese'esega i le va o falai pateta suamalie masi'i ma fasi moa moa e maua ai se taumafataga fa'amalieina.
  • Zesty Coleslaw: O le manava fa'afou o le zesty coleslaw e maua ai se fa'amama fa'amama e fa'amamafa ai le tamaoaiga o nugget.
  • Salati Fua'ai Fou: O se salati fuala'au mama ma fa'afou e ofoina atu ai le pa'u o le suamalie e fa'apaleni ai le tofo suamalie o le panko-crusted nuggets.

E ala i le fa'apipi'iina o lou fa'aopoopo-crunchyKroger tama'i moafaatasi ai ma itu felagolagomai, o le ae faia se taumafataga lapotopoto lelei e faamalieina uma ai manaoga ma le fia iloa kuka.

  1. Talia aeseese auala kukae fa'ailoa mai ai se lalolagi o tofo ma mea'ai.
  2. O le falai ea e ofoina mai ai le lelei malisi e tasi tatou te fiafia i ai e aunoa ma le fa'aaogaina tele o le suauu.
  3. Fa'ata'ita'i i fa'amatalaga tofo 'ese'ese e fa'aoso fiafia ai lou tofo.
  4. Fa'aeaea au mea'ai i mea'ai fa'atasi ma le fa'alaga ea a le Kroger chicken nuggets.
  5. Maulu i totonu o se malo e fetaui ai mea fou ma tu masani mo se musika o tofo ma lanu.

Fa'aoso lou fatufatua'i a'o e su'esu'eina avanoa e le gata o le falai ea!

 


Taimi meli: Me-27-2024